Nye værktøjer

Uni-Technology Stensved har fra sin start i 1970 fokuseret på at levere sprøjtestøbeværktøj af højeste kvalitet. Dette speciale har vi forfinet og arbejdet med de sidste 50 år. Og vi er nu i stand til at levere State-of-the-art sprøjtestøbeværktøjer, der med ekstrem præcision og holdbarhed opfylder de højeste kvalitetskrav inden for højt ydende kvalitetsværktøjer.

Sammen med vores moderne maskiner og fokus på produktionsplanlægning, gør ISO9001:2015, at vi kan tilbyde sprøjtestøbeværktøjer og reservedele af højeste kvalitet.

Vores medarbejdere er alle højtuddannede værktøjsmagere og formkonstruktører med mange års erfaring. Vi har udviklet vores egen stage-gate model, der er målrettet på emnekonstruktion og formdesign. Modellen sikrer, at der fra projekt start til frigivelse af formværktøj på producent er maksimal fokus på ”PRÆCISION, OMHU, KVALITET”.

Al konstruktion sker i nyeste udgave af Solidworks, og vi bruger Tevis til alt CAM-arbejdet. Elektronisk data gemmer vi på egen server, og backup er placeret uden for huset.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os